Thursday, December 3, 2020

Stiq

Sepertimana Restoran Kaw’d, restoran yang seterusnya ini, restoran Stiq turut menggunakan teknik masakan mewah “sous vide” untuk hasil hidangan yang setaraf dengan restoran 5 bintang. Tiada langsung beza dari segi rasa jika dibandingkan dengan restoran mewah lain, namun harganya? Jauh lebih murah! Buat apa berbelanja lebih untuk dapat kualiti yang sama kan? Di Stiq, anda dijanjikan daging lembu yang kelembutannya boleh dipotong dengan hanya sekali hirisan, daging kambing yang dimasak perlahan bersama sos bbq selama 22 jam, peri-peri chicken yang dihasilkan dengan teknik sous vide selama 12 jam dan banyak lagi hidangan premium lain. Setiap set menu juga disajikan dengan salad, bawang karamel, kentang bakar dan juga air secara free! Memang tiada sebab untuk anda tak singgah. 📍 Alamat Alamat: Jalan 4/27a, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur

No comments:

Post a Comment